petek, 29. junij 2012

POČITNICE 2012

Joj, hitro je prišlo to poletje!! Visoke temperature. V sredini maja bi rekla, da še dobro, da imamo veliko super opremljenih in prenovljenih športnih dvoran, tako nam poleti niti slabo vreme ne more do živega. Mi se imamo lepo v vsakem vremenu. Tudi na bazenu uživamo v tem času, če zunaj dežuje.

Kaj hočeš lepšega kot to. Še super učitelji, ki si jih spoznal že lani, in prijatelji se vračajo na fakulteto tudi letos. Ni kaj, super je bilo lani, in super bo letos!

Zanimivo. Smo v času, ko se govori le še o tem kakšni so otroci...pa so krivi starši, okolje...ampak ja, res potrebujejo veliko pozornosti, kdo je ne. Samo vam povem, da imam srečo, da srečujem prijetne, srčne otroke, ki imajo veliko srce. Pripravljeni pomagati drugemu, še posebaj, če začutijo stisko drugega otroka. Res sem vesela, da srečujem te otroke. Nasmeški, kriki in izjave, ki ti ne pustijo, da ostaneš ravnodušen. Nasprotno. Napolniš svoje baterije in delaš dalje še z večjo vnemo.

Zaradi tega pa je Fakulteta tako pozitivna, ker jo že tri leta napolnjuje otroški smeh in pozitivna energija družin, ki ljubijo gibanje.

DOBRODOŠLI!